Kraften i erfarenhetsutbyte och nätverkande

Publicerades 05/15/2023

En härligt kväll med nya möten, erfarenhetsutbyte och inspiration när vi samlade 12 organisationer och Idéer för livet- ambassadörer för en nätverksträff.


En kväll som visar på kraften i erfarenhetsutbyte och nätverkande. Här samlades 12 projekt som visar på att det med en bra idé och ett starkt socialt engagemang går att ge fler barn och unga chansen till ett hälsosamt och tryggt liv.

Alla projekt höll en kort presentation där de berättade om varför de startat, hur de driver sin verksamhet, vad som fungerat bra, utmaningar och resultat. En del har redan genomfört sitt projekt och utvecklat bestående verksamheter medan andra precis beviljats sitt stipendium och är i uppstart.

Kvällen bjöd även på inspiration och kunskap om varför det är viktigt att mäta social hållbarhet – en kunskapspåfyllning i effektmätning. Genom att mäta och utvärdera insatser kan effekten redovisas och förbättras över tid så att rätt insats ges till rätt individ i rätt tid.

Utöver kunskap och inspiration resulterade kvällen i nya möten och kontakter. Den härlig ljudnivån vid middagen vittnar om kraften av att samlas kring ett enat syfte. 12 fantastiska projekt, från Stockholm med omnejd, som på olika sätt gör skillnad för barn och ungas hälsa och trygghet.

Tillsammans skapar vi framtiden!